Ma 2019. március 25., hétfő, Irén és Írisz napja van. Holnap Emánuel napja lesz.

Szerelmünk a Zuglói Veteránjármű Találkozó! Nyomtatás Cikk ajanlasa
Egyesület - Események
Írta: Bonomi Ákos   
2012. október 18. csütörtök, 10:25

Több éve már, hogy az Adler S.C. Zuglóban megrendezte első veterán alkatrész - és modellbörzéjét.
Az eseményre sok veterán jármű is ellátogatott, így nem meglepő, hogy a későbbi rendezvények már egy újabb, nagyobb helyszínen kerülnek megrendezésre.

 Szerelmünk a Zuglói Veteránjármű Találkozó!


A rendezvény egyre népszerűbb, amit az is mutat, hogy igaz, hogy még mindig része az alkatrész- és modellbörze az eseménynek, de a sorrend mára megfordult, a hangsúly az egyre nagyobb számban részt vevő veterán autókra, motorokra került.


 Szerelmünk a Zuglói Veteránjármű Találkozó!


A rendezők mindig meglepik a résztvevőket valamilyen különlegességgel; rendszeres a gyerekek pónilovagoltatása és kis ezüst Adler versenyautó részvétele, a katonai jármű-bemutató (próba útlehetőséggel a sportpályán), a bejáratnál pedig különleges, helyi járműveket mutatnak be - idén egy régi Mercedes tűzoltóautó volt soron.
Az idei találkozót veterán kerékpár-bemutató is színesítette. Szerelmünk a Zuglói Veteránjármű Találkozó!  Szerelmünk a Zuglói Veteránjármű Találkozó!


Klubunk is évek óta megjelenik a rendezvényen, kezdetben csak egy-két klubtag látogatott ki, mára már szervezetten vagyunk jelen, általában 10 autó körüli létszámmal.
Az idei rendezvényen elnyertük a legszervezettebben megjelenő klubnak járó kupát is.


 Szerelmünk a Zuglói Veteránjármű Találkozó!  Szerelmünk a Zuglói Veteránjármű Találkozó!


Nem mellékes, hogy klubtagokat, találkozóink résztvevőit is köszönhetjük a rendezvénynek, így pl. Németh Szabolcsot (Főtaxi-Zsiguli) és Németh Andrást (Polski FIAT 126p), akik még az egyik korai zuglói rendezvényen, az első helyszínen kaptak meghívást az akkor még "FIAT-Vespa-találkozó és -túra" elnevezésű rendezvénysorozatunkra. Szerelmünk a Zuglói Veteránjármű Találkozó!

 
Torjay-tuning
Cégünk 1991-ben alakult, autóalkatrész kereskedelemmel foglalkozunk. Vállalkozásunk elsősorban Alfa Romeo, Fiat (Abarth), Autobianchi és Lancia (de igény szerint minden más típusú) autókhoz biztosít alkatrészellátást. Mind gyári alkatrészek, mind utángyártott termékek rendelése esetén rendkívül kedvező árakat tudunk biztosítani. Cégünk partnereink érdekében csakis olyan beszállítókkal áll kapcsolatban, amelyek a termékek kiváló minőségét garantálni tudják.

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete © 2012 | Impresszum | Jogi nyilatkozat

 

Akikre büszkék vagyunk

Régi családi fotóink

Régi versenyek

Behavazva